Po złożeniu wniosku o usunięcie konta, nastąpi zamknięcie konta, co zakończy relację biznesową z Bit2Me. Oznacza to, że nie będziesz mieć do niego ponownie dostępu. Dlatego ważne jest, aby przed złożeniem wniosku wykonać następujące kroki:
Przed złożeniem wniosku o usunięcie:
- Wypłać wszystkie środki z konta, pozostawiając saldo 0. Nie będziemy mogli zrealizować Twojego wniosku, jeśli na koncie znajdują się środki:
- Pobierz historię aktywności i transakcji za wszystkie lata, w których działałeś: Jak wyeksportować całą aktywność w Bit2Me?
Wniosek o usunięcie konta:
Aby usunąć konto w Bit2Me, wyślij nam swoje zgłoszenie na adres verifications@bit2me.com lub klikając tutaj, podając w temacie: Wniosek o usunięcie konta.
Ważne
|
Powiązane artykuły:
Jak zażądać usunięcia moich danych w Bit2Me?
Jak wypisać się z newslettera Bit2Me?
Czy ten artykuł był pomocny?
To wspaniale!
Dziękujemy za opinię
Przepraszamy, że nie udało nam się pomóc!
Dziękujemy za opinię
Wysłano opinię
Doceniamy Twój wysiłek i postaramy się naprawić artykuł